Meer resultaten voor bert veerkamp


    
bert veerkamp

Dierenartsenpraktijk IJmondnoord Castricum.
Daarnaast zijn Bert Veerkamp en André Steenbergen extra bekwaamd in de elektrische behandeling en correctie van paardengebitten www.nvvgp.nl. Behalve de gebruikelijke visites aan huis, kunt u bij ons met uw paard terecht op het paardenspreekuur bij Pensionstal De Groenhoeve aan de Broekpolderweg 3 in Uitgeest.
Meubelatelier Ginkgo, handgemaakte boomschijftafels, Bert Veerkamp.
De tafels zijn allen verschillend en dus one off/ uniek, net zoals de natuur ze heeft voortgebracht. Bert Veerkamp van Meubelatelier Ginkgo heeft 40 jaar ervaring in het vak. De laatste jaren laat hij zich voornamelijk inspireren door boomstammen van eigen bodem en werkt hij samen met zijn zoon Tido Veerkamp.
Bert Veerkamp Profielen Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Mensen met de naam Bert Veerkamp.
Bert Veerkamp Facebook.
Bert Veerkamp is op Facebook. Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je in contact kunt komen met Bert. Over Bert Veerkamp. Geen informatie om weer te geven. Geen Pagina's' om weer te geven. Meld je aan of maak een account om de foto's' van Bert Veerkamp te bekijken.
Bert veerkamp meubelmakerij Meer informatie.
Bent u eigenaar van. Bert veerkamp meubelmakerij? Vraag een account aan. Bert veerkamp meubelmakerij. 1442 LD Purmerend. Let op: Gebruiker is al eens ingelogd. U kunt het beste niks wijzigen op deze pagina. Weet u zeker dat uw dit bedrijf wilt verwijderen?

Contacteer ons