Meer resultaten voor hanny zangeres


    
hanny zangeres

Groot verdriet voor zangeres Hanny.
Sterren Groot verdriet voor zangeres Hanny. 18 feb 2017, 2138.: Een emotionele dag voor zangeres Hanny. Ze heeft vandaag afscheid moeten nemen van haar voormalige stiefzoon Denny. De zoon van haar ex-partner en tevens manager Ludo Voeten is vannacht op 40-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.
Hanny-D nieuwste single op I-Tunes Dilbeek Het Nieuwsblad.
De zangeres koppelde meteen ook een wedstrijd aan de release op I-Tunes. Wie juist kan raden hoeveel keer Hanny-D het woordje Non uitspreekt in de song. Als schiftingsvraag moet er geraden worden hoeveel juiste antwoorden er zullen binnen lopen. Meer info over de wedstrijd op www.hanny-d.be.
Hanny D stoot door naar eindronde Eurosongselectie Dilbeek Het Nieuwsblad.
DILBEEK Zangeres Hanny D uit Schepdaal zit in de tweede ronde van Eurovision 2011. Het is aan de RTBF om te kiezen wie volgend jaar naar het liedjesfestival mag. Hanny D en haar man en manager Guy Deplancke zijn blij met het nieuws.
Hanny: mijn overleden dochter helpt met mijn carrière.
Zangeres Hanny gelooft dat haar carrière tegenwoordig geregisseerd wordt door haar in februari vorig jaar overleden dochter Debora. Mijn" dochter heeft vlak voor haar overlijden gezegd dat ze mij zou gaan helpen met mijn carrière, vertelt zij aan Novum Nieuws.
Zangeres Hanny blijft populair BekendeArtiesten.nl.
De hits waar u Hanny van kent zijn o.a: Laat mij alleen, Liefde is lekker, Sex mannen en geld, Ga met me mee en Liefde en worden nog steeds veelvuldig gedraaid op de radio RadioNL draaide Hanny op 3 juli jl. maar liefst 6 keer en in diverse horecagelegenheden. Voor boekingen van zangeres Hanny: BekendeArtiesten.nl / 078-6737733.
Muziekencyclopedie Hanny.
Terug bij JB Productions, en met Jeroen van den Berg als manager, werkt Hanny aan haar autobiografie werktitel: Sex, Mannen En Geld waarin ze zeer openhartig schrijft over haar carrière en haar relaties. Met de begeleidingsgroep Santa Rosa neemt de zangeres de single Leven In De Brouwerij op.
Hanny-D brengt een nieuw album uit Showbizzsite.
Daarbij mag niet over het hoofd gezien worden dat Hanny-D een veelzijdige zangeres is die, behalve haar Vlaams repertoire, ook perfect klinkt in het Frans. Behalve bij haar zaaloptredens was zij al ten overvloede te zien op televisie bij Ment TV Tv één, Atv, Alaska TV en Focus TV.
Hitzangeres Hanny kan het verval van Bonnie St. Claire niet meer aanzien Story.
Vrienden en bekenden maken zich zorgen om de zangeres. Voor zangeres Hanny is de maat vol. Ze luidt de noodklok op Facebook. Ik" roep al jaren: Mensen dit kan gewoon niet meer, bescherm haar nou, zegt Hanny in een telefonisch interview met Shownieuws.
zangeres hanny.
Boekingen van Hanny. Hanny de Rekels gingen in 1989 uit elkaar en Hanny besloot solo verder te gaan. De bekroning voor Hanny kwam in 1992 toen ze de Veronica Award voor de meest populaire zangeres van het jaar 1992, uitgereikt kreeg.
Muziekencyclopedie Hanny.
Terug bij JB Productions, en met Jeroen van den Berg als manager, werkt Hanny aan haar autobiografie werktitel: Sex, Mannen En Geld waarin ze zeer openhartig schrijft over haar carrière en haar relaties. Met de begeleidingsgroep Santa Rosa neemt de zangeres de single Leven In De Brouwerij op.
Hanny 2 definities Encyclo.
Hanny, artiestennaam van Hennie Lonis Alkmaar, 8 mei 1956 is een Nederlands zangeres. Ze werd ook wel aangeduid als Hanny Bakkum. Loopbaan Nadat Corry Konings de Rekels had verlaten, werd Hennie Lonis in 1972 uitgekozen om haar plaats in te nemen.

Contacteer ons