Resultaten voor hanny zangeres


    
hanny zangeres

Hanny boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Boekingen van Hanny. Hanny de Rekels gingen in 1989 uit elkaar en Hanny besloot solo verder te gaan. De bekroning voor Hanny kwam in 1992 toen ze de Veronica Award voor de meest populaire zangeres van het jaar 1992, uitgereikt kreeg.
Hanny-D nieuwste single op I-Tunes Dilbeek Het Nieuwsblad.
De zangeres koppelde meteen ook een wedstrijd aan de release op I-Tunes. Wie juist kan raden hoeveel keer Hanny-D het woordje Non uitspreekt in de song. Als schiftingsvraag moet er geraden worden hoeveel juiste antwoorden er zullen binnen lopen. Meer info over de wedstrijd op www.hanny-d.be.
Biografie van Hanny JB Productions.
Op de auditie moest zij het nieuwe nummer Mario wat door Pierre Kartner geschreven was zingen en werd zij gekozen als de nieuwe zangeres van De Rekels. In de eerste helft van de jaren zeventig scoorde Hanny en de Rekels diverse hits, waarvan Mario de grootste klapper was.
at work.
Schlager zangeres Hanny-d en kunstschilder Patrick Ramont slaan de handen in elkaar. Zangeres Hanny-d, meer bekend voor haar repertoire van Vlaamse en Franse schlagers, zorgt voor het muzikale gedeelte., kunstschilder Patrick Ramont neemt het ontwerp van de cd-hoes voor zijn rekening.
Groot verdriet voor zangeres Hanny.
Sterren Groot verdriet voor zangeres Hanny. 18 feb 2017, 2138.: Een emotionele dag voor zangeres Hanny. Ze heeft vandaag afscheid moeten nemen van haar voormalige stiefzoon Denny. De zoon van haar ex-partner en tevens manager Ludo Voeten is vannacht op 40-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.
Nummerplaten zangeres Hanny-D gestolen Dilbeek Regio HLN.
De gepersonaliseerde nummerplaten van de auto van zangeres Hanny-D uit Dilbeek werden afgelopen weekend gestolen tijdens het Bierweekend in Middelkerke. Ik" moest zowel zaterdag als zondag optreden in een tent op de zeedijk. We mochten onze auto daar vlak langs parkeren. s Nachts gingen dieven aan de haal met mijn gepersonaliseerde nummerplaten, zegt Hanny-D. Haar manager Guy Deplancke deed aangifte bij de Middelkerkse politie. We" hadden 1.000 euro betaald voor die nummerplaten. Het kan geen toeval zijn dat ze gestolen werden, want je moet al een schroevendraaier bijhebben om ze mee te nemen. Bovendien vallen nummerplaten met Hanny D toch op, je kan er niet zomaar mee rondrijden, zegt hij.
Groot verdriet voor zangeres Hanny.
Sterren Groot verdriet voor zangeres Hanny. 10 mrt 2017, 2233.: Groot verdriet voor zangeres Hanny. In 2004 overlijdt haar dochter Deborah aan de gevolgen van kanker en nu, dertien jaar later, is het opnieuw verdriet wat de boventoon voert in het leven van Hanny.
Hanny boeken bij Jan Vis.
In 1993 verschijnt het album Voor" Iedereen" en is goed voor goud en Hanny ontvangt de Veronica Award als meest populaire zangeres. Vanaf de tweede helft van de jaren negentig werkt Hanny, na jarenlang met Pierre Kartner te hebben gewerkt, samen met de componisten/tekstschrijvers Schreijenberg en Hartkamp.
Fans moeten Hanny-D eventjes missen Persinfo.
Hanny-D uit Schepdaal trad afgelopen weekend voor de laatste keer op dit jaar. De zangeres ruilt het podium voor een tijdje met het ziekenhuis waar ze een operatie moet ondergaan. Eigenlijk had dit al eerder moeten gebeurenmaar, ik heb het alsmaar moeten uitstellen wegens de drukke muzikale bezigheden, aldus Hanny-D.
Muziekencyclopedie Hanny.
Terug bij JB Productions, en met Jeroen van den Berg als manager, werkt Hanny aan haar autobiografie werktitel: Sex, Mannen En Geld waarin ze zeer openhartig schrijft over haar carrière en haar relaties. Met de begeleidingsgroep Santa Rosa neemt de zangeres de single Leven In De Brouwerij op.
Hanny: mijn overleden dochter helpt met mijn carrière.
Zangeres Hanny gelooft dat haar carrière tegenwoordig geregisseerd wordt door haar in februari vorig jaar overleden dochter Debora. Mijn" dochter heeft vlak voor haar overlijden gezegd dat ze mij zou gaan helpen met mijn carrière, vertelt zij aan Novum Nieuws.

Contacteer ons