Zoeken naar joost veerkamp


    
joost veerkamp

Joost Veerkamp De Sterrewacht De Klare Lijn, Leiden.
Afmeting / prijs. H 113 x B 160 / 655., Speciaal voor De Klare Lijn maakte Joost Veerkamp de Leidse Sterrewacht. Veerkamp is noch striptekenaar, noch illustrator, hoewel zijn tekeningen realistisch zijn en worden uitgevoerd in de zo genaamde Klare" Lijn.
joost veerkamp.
Interview Joost Veerkamp Barbarus cultureel webtijdschrift.
October 15, 2015. Interview Joost Veerkamp. September 9, 2015. Wat houdt de klare lijn in en wat betekent deze tekenstijl voor u? De klare lijn is een tekenstijl die refereert aan de lijndikte, die geacht wordt een uniforme dikte te hebben en juist niet het dun/dik verloop van een met de hand gezette lijn.
Vind joost veerkamp op Marktplaats.nl.
Zure regen Art Print no 44 Joost Veerkamp in keuzelijst. Titel: zure regen kunstenaar: joost veerkamp art print no 44 stripboek sammy lijfwachten en koning dollar, 1986 uitgever jean dupuis keuze uit 2 top kwaliteit lijsten: zwart of zilvergrijs aluminium afmetingen: 101 x 71 cm.
bol.com Grimeren voor beginners, Joost Veerkamp 9789060052792 Boeken.
In 1987 verscheen in de kleurenbijlage van Vrij Nederland de satirische serie Grimeren voor Beginners van beeldend kunstenaar Joost Veerkamp. Per aflevering werd een bekend persoon in 9 fotoretouches op vaak nogal hardhandige wijze veranderd in een ander bekend figuur.
Joost Veerkamp in de Ampzing Genootschap Broodkast 2008 YouTube.
Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 11 dec. 10 december 2008 was Joost Veerkamp te gast in de Ampzing Genootschap Broodkast om te praten over zijn nieuwste project MIJN HEMEL. De Ampzing Genootschap Broodkast wordt maandelijks uitgezonden vanuit het Patronaatcafé te Haarlem.
Joost Veerkamp Ideale Man Catawiki.
Zeefdruk gesigneerd oplage 250 1999. Titel van kunstwerk: Ideale man. Kunstenaar: Joost Veerkamp. Totale afmetingen L/B/H in cm: 80/60. De zeefdruk is altijd in mijn bezit geweest Heeft even in een lijst gezeten en daarna altijd netjes in een map gezeten.

Contacteer ons