Meer resultaten voor monique veerkamp


    
monique veerkamp

bol.com Stilstaan in de storm 9789401411646 Monique Veerkamp Boeken.
Stel een vraag. E-mail deze pagina. Inkijkexemplaar Bekijk video. Auteur: Monique Veerkamp. Uitgever: Terra Lannoo, Uitgeverij. Door je aandacht te richten op het nĂș met een vriendelijke en oordeelvrije houding is het mogelijk om emoties te leren reguleren en verdragen.
Monique Veerkamp Uitgeverij Lannoo.
Categories lannoo int. Sorteren op Sorteer op: relevantie. Monique Veerkamp is GZ-psycholoog, psychotherapeut en mindfulnesstrainer. Ze heeft ruime ervaring in de behandeling van mensen met een ernstige borderlinestoornis. Boeken van deze auteur. Stilstaan in de storm. Mindfulness bij heftige emoties.
Monique Veerkamp Tijdschrift voor Psychoanalyse.
Naast de bank. Voorwaarden en wijzigingen. Veerkamp is psychotherapeut bij het Centrum voor Specialistische Psychotherapie te Oegstgeest, onderdeel van Rivierduinen. Monique Veerkamp, Sacha de Reuver. Editie 11 / 3. Jaargang 24, nr. 2, juni 2018. Neem een ABONNEMENT Laatste editie Archief.
Aandacht en compassie Profiel.
Profiel Monique Veerkamp. Deelnemers over de trainer. Mijn naam is Monique Veerkamp. Ik ben opgeleid tot mindfulnesstrainer aan. het gerenommeerde Instituut voor Mindfulness. Als psychotherapeut werk ik al. jaren met mensen die ernstig psychisch lijden. Ook hen leer ik mindfulness, zij.
Trainer VMBN.
Monique Veerkamp is mindfulnesstrainer, compassietrainer en psychotherapeut. Zij geeft mindfulnesstrainingen MBSR/MBCT en compassietrainingen in Oegstgeest. Voor meer informatie: www.aandachtencompassie.nl. Zij is werkzaam als psychotherapeut en heeft jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met een ernstige borderlinestoornis. Zij heeft voor deze doelgroep een mindfulnesstraining ontwikkeld.
bol.com Monique Veerkamp Psychologie kopen? Kijk snel!
1 tot 5 uur 1. 1 tot 5 uur 1. Toon artikelen die niet leverbaar zijn. Anderen die Monique" Veerkamp" bekeken, bekeken ook.: Erwin van Meekeren. W a Sterk. Hannie van Genderen. Esther de Bruin. We staan 24/7 voor je klaar.
Monique Veerkamp Profielen Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Mensen met de naam Monique Veerkamp.

Contacteer ons