Zoeken naar monique veerkamp


    
monique veerkamp

Monique Veerkamp Uitgeverij Lannoo.
Categories lannoo int. Sorteren op Sorteer op: relevantie. Monique Veerkamp is GZ-psycholoog, psychotherapeut en mindfulnesstrainer. Ze heeft ruime ervaring in de behandeling van mensen met een ernstige borderlinestoornis. Boeken van deze auteur. Stilstaan in de storm. Mindfulness bij heftige emoties.
Trainer VMBN.
groepen met open inschrijving. Monique Veerkamp is mindfulnesstrainer, compassietrainer en psychotherapeut. Zij geeft mindfulnesstrainingen MBSR/MBCT en compassietrainingen in Oegstgeest. Voor meer informatie: www.aandachtencompassie.nl. Zij is werkzaam als psychotherapeut en heeft jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met een ernstige borderlinestoornis.
Zuid Holland.
De trainers op deze pagina zijn opgeleid door het Instituut voor Mindfulness. Zij hebben de Opleiding tot Trainer in MBSR/MBCT bij het Instituut afgerond. Trainer MBSR, Zenleraar en Zencoach. MBSR groepstrainingen in Leiden met open inschrijving., MBSR individueel in Leiden en omgeving desgewenst op mooi eiland op de Kagerplassen.
Monique Veerkamp Profielen Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Mensen met de naam Monique Veerkamp.
Stilstaan in de storm Monique Veerkamp Psychologie Marktplaats.nl.
Stilstaan in de storm Monique Veerkamp. Ongewild lastig Monique baard. Therapiewijzer, Maja Vervoort en Monique Weiland. Storm in een glas wijn Nora Storm. Mindfulness in tijden van tegenslag Monique Hulsbergen. Monique Baard Ongewild lastig in de pubertijd en adolescenti. Keuzes Voor Het Sterven, Monique Mortier BK.
Stilstaan in de storm Academiapress.
Door je aandacht te richten op het nú met een vriendelijke en oordeelvrije houding is het mogelijk om emoties te leren reguleren en verdragen. In dit boek wordt een stap-voor-stap trainingsprogramma beschreven dat is gebaseerd op de bekende Mindfulness Based Stress Reduction MBSR en de Mindfulness Based Cognitive Therapy MBCT.
Aandacht en compassie Profiel.
Profiel Monique Veerkamp. Deelnemers over de trainer. Mijn naam is Monique Veerkamp. Ik ben opgeleid tot mindfulnesstrainer aan. het gerenommeerde Instituut voor Mindfulness. Als psychotherapeut werk ik al. jaren met mensen die ernstig psychisch lijden. Ook hen leer ik mindfulness, zij.
Ik ben Hans en Monique Kuhry-Veerkamp en ik wandel voor Stichting Tesselhuus.
door Hans en Monique? Waarom ik wandel voor een goed doel! Wij zijn overkanters en al tien jaar in het rijke bezit van een huisje op Texel. Hoewel dit prachtige eiland inmiddels ons tweede thuis is geworden, bezorgt iedere oversteek ons nog dat fijne vakantiegevoel. Wij lopen voor het Tesselhuus om mensen met een ernstige handicap dát gevoel te kunnen geven. Het Tesselhuus is een aangepast vakantiehuis op Texel, waar kinderen en volwassenen met een ernstige lichamelijke handicap van een onbekommerde en geheel verzorgde week kunnen genieten. Jaarlijks worden er gratis vakantieweken aangeboden aan mensen voor wie op vakantie gaan helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Het Tesselhuus draait vrijwel geheel op vrijwilligers en de vakantieweken worden bekostigd uit giften en donaties. Kijk voor meer informatie en een hartverwarmend filmpje op www.tesselhuus.nl. Deel mijn actie op Facebook. Deze mensen steunen mij. Proficiat met het uitlopen van de 4-daagse. 1 5, 0 0. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie! 1 5, 0 0. Jullie hebben al gelopen, dus: geweldig gedaan. 1 5, 0 0. Herman Elbert Veerkamp.
Monique Veerkamp Tijdschrift voor Psychoanalyse.
Naast de bank. Voorwaarden en wijzigingen. Veerkamp is psychotherapeut bij het Centrum voor Specialistische Psychotherapie te Oegstgeest, onderdeel van Rivierduinen. Monique Veerkamp, Sacha de Reuver. Editie 11 / 3. Jaargang 24, nr. 4, december 2018. Neem een ABONNEMENT Laatste editie Archief.
bol.com Stilstaan in de storm 9789401411646 Monique Veerkamp Boeken.
Auteur: Monique Veerkamp. 4.5 van de 5. E-mail deze pagina. Inkijkexemplaar Bekijk video. Auteur: Monique Veerkamp. Uitgever: Terra Lannoo, Uitgeverij. Door je aandacht te richten op het nú met een vriendelijke en oordeelvrije houding is het mogelijk om emoties te leren reguleren en verdragen.
Stilstaan in de storm paperback Monique Veerkamp, Boek Alle boeken bij Fnac.
De korting is niet cumuleerbaar met lopende ledenaanbiedingenen en bij aankoop van een iPhone, Samsung Note, spelconsole, Huawei P20, Devialet en andere uitzonderingen. TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN Stilstaan in de storm. Auteur Monique Veerkamp. Verschijningsdatum september 2013. Indeling 17cm x 24cm. ANDERE WERKEN Rond Monique Veerkamp.

Contacteer ons