Resultaten voor bronger


    
bronger

Huisartspraktijk Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Brongers, Document. Document. Document. Document. Document. Document. Document. Joure.
Aan op deze de website website kunnen van geen Huisartspraktijk rechten Brongers worden in ontleend. Joure. Op deze website willen wij praktische informatie geven die u kunnen helpen bij het bereiken van de praktijk en/of het brengen van een bezoek aan de praktijk. De praktijk is op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer. 0513-413553. U kunt dagelijks bellen van.: 08.00 tot 10.00 uur voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite. Tussen 13.30 en 14.30 uur kunt u bellen om uitslagen op te vragen. Buiten deze tijden kan het antwoordapparaat ingeschakeld zijn. U kunt op het antwoordapparaat GEEN boodschap achterlaten. De praktijk is op donderdagmiddag GESLOTEN.
Bronger Onnes 1635? Genealogie Sevinga Genealogie Online.
Genealogie Sevinga Bronger Onnes. Persoonlijke gegevens Bronger Onnes Hij is geboren rond 1635 in Westerlee, Scheemda, Groningen, Nederland. Hij is overleden. Voorouders en nakomelingen van Bronger Onnes. Gezin van Bronger Onnes. Hij is getrouwd met Grietjen Bouwes op 20 juli 1656 te Veendam, Groningen, Nederland.
Ben Brongers uw makelaar van Brongers Vastgoed Brongers Vastgoed.
Brongers Vastgoed in Onstwedde is makelaar voor Oost-Groningen en Oost Drenthe: Westerwolde, Oldambt, de Veenkoloniën en het Hondsruggebied. Een regio waar het prachtig landelijk wonen is, met als grootste kernen Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Ter Apel en Emmen. Neem contact met ons op.
Stamboomzoeker.nl Zoeken.
Om deze advertenties beter op jouw interesses te kunnen afstemmen, worden er cookies geplaatst door de adverteerders. En tenslotte vind je op Stamboomzoeker.nl knoppen waarmee je inhoud van Stamboomzoeker.nl gemakkelijk kunt delen via sociale media. Ook deze sites plaatsen cookies.
Betekenis van Bronger.
Babynamen top 50. Zoek een andere naam. Betekenis van Bronger. Bronger is een naam voor jongens. De naam Bronger wordt voor zover bekend alleen gegeven aan Nederlandse jongens. In deze grafiek zie je hoeveel Bronger's' er elk jaar zijn geboren in Nederland.
Patrick Bronger Member of the Board Stichting Stuim Schweigman Schweigman LinkedIn. 48dp.
Bekijk het volledige profiel van Patrick Bronger. Het is gratis! Op LinkedIn kunt u collegas, klasgenoten en 500 miljoen andere professionals vinden. Bekijk het volledige profiel van Patrick Bronger. Activiteit van Patrick Bronger. Alle activiteit weergeven. Patrick Bronger vond dit interessant.
Aannemersbedrijf BrongersBouw b.v.
Brongers Bouw is aangesloten bij Stichting Bouwgarant, welke het grootste keurmerk in de bouw is. Om lid te zijn van Bouwgarant moet Brongers Bouw voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid, hierop worden zij periodiek getoetst.

Hij vertelt in dat jaar aan een verslaggever van het Nieuwsblad van het Noorden over de zeeroverij op de wadden in de 15e en de 16e eeuw. Een verre voorvader van hem is Bronger to Loquard, in die tijd en beruchte zeerover.
SIGURD BRONGER INNOVATIV SMYKKEKUNST Mats Linder.
Utført i 2011. Foto: Sigurd Bronger. Sigurd Bronger Foto: Mats Linder. Sigurd Bronger er innovatøren, konstruktøren og ingeniøren innenfor norsk smykkekunst. Hans objektbaserte smykker er originale skapninger i det diffuse grenselandet mellom kunsthåndverk og fri skapende kunst. Sigurd Bronger f.
Surname Database: Bronger Last Name Origin.
SDB Popularity ranking: 25434. Recorded as Bronger, Brunger, Brungor, Brunker, Brounker and others, this is an English medieval surname. It is however of much earlier Anglo-Saxon and Germanic origins in the centuries long before the advent of surnames as we know them today.
Familienaam Bronger Wie onderzoekt wie? Stamboom Forum.
De familienaam die begint met Bronger komt in 6 profielen van Stamboom Forum gebruikers voor.: auteur te bekijken." Bakema onderzoekt de naam Bronger. auteur te bekijken." Schmidt-Bakker onderzoekt de naam Brongers. auteur te bekijken." href/profiel/68530Eric" Brongers onderzoekt de naam Brongers.

Contacteer ons