Resultaten voor honden in nood


    
honden in nood

Karrewiet PLUS: Mijn hond, mijn redder Ook deze honden zijn redders Ketnet.
Hij heeft een belangrijke taak op de luchthaven. Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden. Honden helpen niet alleen mensen! Ook katten in nood kunnen rekenen op de hulp van die andere viervoeters.
A-stad.
Spreek je Moerstaal.
Overzicht honden: Greyhounds in nood Nederland.
Kijkt u alstublieft ook bij onze Vergeten honden. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden.
Zwerfkat in Nood VZW Zwerfkat in Nood II.
AeH zs van mening dat elke hond een kans verdient en dat proberen zij op onze manier te geven. Al deze honden worden opgevangen in gastgezinnen waar ze in huiselijke kring alle liefde en aandacht krijgen. Zwerfkat in Nood heeft jarenlang gevochten voor een kattenasiel en nu kan zij haar tweede droom verwezenlijken.
Truiense moet Spaans dierenasiel sluiten: 350 honden afgema. Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
Fabienne Paques uit Sint-Truiden runt er al 15 jaar ACE Animal Care España of Spaanse Honden in Nood: een dierenasiel dat Spaanse afgedankte honden redt en een nieuwe thuis bezorgt in ons land. Gisteren kreeg ACE de inspectie over de vloer.
Pups in nood. Animal in need.
In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! Pups in nood.
Honden ter Adoptie Galgo, Podenco Galgo Aid Europe vzw.
Al onze honden onder de rubriek honden ter adoptie zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.
Noodasiel Lommel.
Momenteel zijn volgende honden bij Noodasiel Lommel beschikbaar voor volledige adoptie.: SENIOR HONDEN 8 jaar oud.: Oudere honden moeten steeds langer wachten op een nieuwe thuis. Daarom bieden wij hen aan als kandidaten om plaats te nemen in een gastgezin, mits de correcte afspraken en controles worden nageleefd.
Info adoptie.
Mireille Broeders, presidente en oprichtser van Greyhounds in Nood Belgium Greyhounds in Nood Belgium, de eerste organisatie op het Europese vasteland die zich bekommerde om de Spaanse windhonden, bestaat 20 jaar. Ik vind persoonlijk dat windhonden bijna volmaakte honden zijn.
Hond adopteren Honden zonder toekomst, geeft een hond een 2e kans.
Ik kan dan zelf verder gewoon mn duty free inkopen gaan doen en wachten tot ik zelf ga boarden. Bij aankomst wacht ik de honden op ook weer bij de balie afwijkende bagage, en neem ze mee naar de vrijwilligers die mij en de honden in de aankomsthal opwachten.

Contacteer ons