Resultaten voor honden in nood


    
honden in nood

Animal Trust.
Help ons honden helpen! Klik hier voor de verschillende mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10-18u. Op smsjes wordt niet gereageerd. Met dank aan. Deel je foto's' en video's' op Facebook of Instagram met de hashtag animaltrust en kom in onze social media feed.
Honden en katten Website Bocholt.
Als je wil nagaan of de vzw Dieren in Nood misschien jouw hond heeft opgehaald, dan kan je hen zelf contacteren op het gsm-nummer 0468 10 11 11 dagelijks tussen 9u00 en 19u00. Op dit nummer kan je geen loslopende honden melden!
Overzicht honden: Greyhounds in nood Nederland.
Kijkt u alstublieft ook bij onze Vergeten honden. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden.
Dierenasiel Unco Jerry Kempen v.z.w. Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Adoptie katten: 0498/489.272 Maria. Adoptie honden: 0492/041.471 Myriam. Voor algemene informatie kunt u terecht bij 0472/010023. Klik om naar de ZooPlus webshop te gaan. Bestellen via deze link op de afbeelding hierboven te klikken is ten voordele van ons asiel. Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel!
Truiense moet Spaans dierenasiel sluiten: 350 honden afgema. Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
Fabienne Paques uit Sint-Truiden runt er al 15 jaar ACE Animal Care España of Spaanse Honden in Nood: een dierenasiel dat Spaanse afgedankte honden redt en een nieuwe thuis bezorgt in ons land. Gisteren kreeg ACE de inspectie over de vloer.
Pups in nood. Animal in need.
Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Pups in nood. Bezoek ook de facebookpagina opgezet door Valerie Bee. Op deze pagina is een bijzondere veiling georganiseerd waarvan de totale opbrengst is bestemd voor de dieren in het asiel van Peter.
Honden ter Adoptie Galgo, Podenco Galgo Aid Europe vzw.
Al onze honden onder de rubriek honden ter adoptie zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.
Noodasiel Lommel.
Momenteel zijn volgende honden bij Noodasiel Lommel beschikbaar voor volledige adoptie.: SENIOR HONDEN 8 jaar oud.: Oudere honden moeten steeds langer wachten op een nieuwe thuis. Daarom bieden wij hen aan als kandidaten om plaats te nemen in een gastgezin, mits de correcte afspraken en controles worden nageleefd.
Hoe het begon Hondenpootjes in nood.
Vermiste honden 2017. Vermiste honden 2018. Vermiste honden in kaart. Buitenlandse honden vermist. Home sweet home. In loving memory. De hond in de zomer. Laat je hond niet stikken. Sunny side up. Honden ter adoptie. Hond in de kijker. Hond in nood.
Honden zonder toekomst, helpt honden in nood: adoptie en hulp projecten.
Donatie aan Honden zonder toekomst. Met een kleine bijdrage helpt u een dier in nood. Honden zonder toekomst gebruikt donaties onder andere voor het opvangen van dieren in nood, castratieprojecten en voor het mogelijk maken van voorlichtingsprojecten. Met een kleine bijdrage helpt u al een dier in nood.
Vitus Spaanse Honden In Nood SHIN.

Contacteer ons