Op zoek naar jaap veerkamp?


    
jaap veerkamp

Medewerkers Amsterdam.
Willem Ooms Tandarts. Arend Rutgers Tandarts. Jaap Veerkamp Kindertandarts. Karin Weerheijm Kindertandarts. Tom Porcelijn Anesthesioloog. Catherine de Jong Anestheioloog. Ziska de Jong Anesthesioloog. Aimée Arwert Assistente. Marjan Brunink Assistente. Janneke Krikken Kindertandarts. Marjolein van Ulsen Tandarts. Najima Belhadi Preventie Assistente.
Jaap Veerkamp Academie voor Kindertandheelkunde.
Jacolien van Lente. Veerkamp tandheelkunde VU Amsterdam was hoofd van de differentiatie opleiding tot kindertandarts en chef de clinique van de sectie Kindertandheelkunde. Oorspronkelijk verdeelde hij zijn tijd tussen patiëntenzorg op SBT, studenten onderwijs en een kleine partime algemene praktijk.
KendR voorheen Vrij Beroep Advies interviewt kindertandarts Jaap Veerkamp YouTube.
Kindertand te Amsterdam is een praktijk voor kindertandheelkunde, die zich richt op de volledige tandheelkundige behandeling van kinderen van 0-16 jaar. Jaap Veerkamp legt uit hoe een kindertandarts te werk gaat. Kijk op www.kendr.nl voor meer interviews. Een klantinterview van KendR vh Vrij Beroep Advies.
Kindertandheelkunde; als je het niet kan, moet je het niet doen Jaap Veerkamp Dentalinfo.
Kindertandheelkunde; als je het niet kan, moet je het niet doen Jaap Veerkamp. Verslag van de lezing van Jaap Veerkamp over kindertandheelkunde tijdens de 8e Talking Points in Dentistry van GSK. De spreker Jaap Veerkamp, werkzaam bij de sectie kindertandheelkunde van ACTA, begon zijn betoog met de dilemma's' die de zorg voor kindergebitten kent, zowel in de diagnostiek als in de behandeling.
bol.com Ik breek door, Jaap Veerkamp 9789068681970 Boeken.
Auteur: Jaap Veerkamp Jaap Veerkamp. Co-auteur: Karin Weerheijm. Uitgever: Uitgeverij Thoth. Ik breek door 1e druk is een boek van Jaap Veerkamp uitgegeven bij Uitgeverij Thoth. Wanneer breken de eerste tanden door? Op welk moment moet mijn kind voor het eerst naar de tandarts?

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Zorgkaart Nederland.

Contacteer ons