Meer resultaten voor jaap veerkamp


    
jaap veerkamp

Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Interview met kindertandarts Tandarts.nl.
Kinderen zien het nut van behandeling niet in; aan ons de taak daar goed mee om te gaan. Jaap Veerkamp is pedodontoloog, oftewel kindertandarts. Hij combineert een staffunctie bij het Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam ACTA met werkzaamheden in zijn eigen praktijk.
KendR voorheen Vrij Beroep Advies interviewt kindertandarts Jaap Veerkamp YouTube.
Kindertand te Amsterdam is een praktijk voor kindertandheelkunde, die zich richt op de volledige tandheelkundige behandeling van kinderen van 0-16 jaar. Jaap Veerkamp legt uit hoe een kindertandarts te werk gaat. Kijk op www.kendr.nl voor meer interviews. Een klantinterview van KendR vh Vrij Beroep Advies.
Kindertandartsen.
Is ACTA de tandarts van je kind, dan. De Kliniek voor Tandheelkunde Utrecht. Jaap Veerkamp is kindertandarts. Hij combineert een staffunctie bij het Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam ACTA met werkzaamheden in zijn eigen praktijk. Een gewogen balans tussen onderzoek en onderwijs binnen de opleiding tot kindertandarts en het.
2017 ACTA in de media Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Home Actueel Perskamer ACTA in de media 2017. Jaap Veerkamp is kindertandarts en was als onderzoeker en opleider verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde ACTA. Er zijn verschillende typen spenen op de markt, de ene is beter dan de andere, vanuit tandheelkundig oogpunt gezien.
Dr. J.S.J. Jaap Veerkamp https//www.narcis.nl.:
Onderzoeker Organisatie Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam ACTA UvA en VU ACTA. veerkamp at acta. de meest recente is bovenaan geplaatst. Barriers and opportunities to oral health in Dutch-Moroccan children in the Netherlands. A study of parental presence/absence technique for child dental behaviour management.
SHORTCUTZ FILMS Kindertand.
Je bent hier: SHORTCUTZ FILMS / Portfolio Item / Kindertand. Over het project. Kindertand is een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde: kinderen worden door de huis-tandarts doorverwezen, behandeld en uiteindelijk weer terugverwezen. Kindertandarts Jaap Veerkamp vertelt over de manier van werken. Shortcutz Films bedrijfsfilms filmportretten 06 81 84 51 86.
THC OBDAM TANDHEELKUNDE KINDEREN.
In 2015 is kindertandarts Vanessa Beentjes ons team komen versterken. Zij wordt ondersteund door mede kindertandartsen Marjon Jonker en Jaap Veerkamp. Zij zijn er allen in gespecialiseerd om het bezoek aan de tandarts voor bijzonder angstige kinderen minder eng te maken.
Jaap Veerkamp Academie voor Kindertandheelkunde.
Agnes Dommerholt Arie Riem Catherine de Jong Els Hembrecht Esmé Calis Geertje Kok Irene Cox Jaap Veerkamp Jacolien van Lente Janneke Krikken Margot de Groot-Nievaart Marlies Elfrink Riette Koenen Roos van der Knaap Rory Ubbink Wilma Vogels Wyanne van den Berg Yvonne Kuivenhoven.
bol.com Ik breek door, Jaap Veerkamp 9789068681970 Boeken.
Auteur: Jaap Veerkamp. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Auteur: Jaap Veerkamp Jaap Veerkamp. Co-auteur: Karin Weerheijm. Uitgever: Uitgeverij Thoth. Ik breek door 1e druk is een boek van Jaap Veerkamp uitgegeven bij Uitgeverij Thoth. Wanneer breken de eerste tanden door?
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
Als gevolg van die vrije tarieven kan het nu ook zijn dat kinderen tot achttien jaar moeten bijbetalen voor mondzorg, terwijl dit volgens de basisverzekering gratis hoort te zijn. Kindertandarts Jaap Veerkamp vreest dat ouders uit achterstandsgezinnen de tandarts gaan mijden.

Contacteer ons