Zoeken naar nel veerkamp overleden


    
nel veerkamp overleden

Nel Veerkamp Wikipedia.
Petronella Nel Duyker-Smit, beter bekend onder de naam Nel Veerkamp, Amsterdam, 15 oktober 1928 Amsterdam, 9 november 2010 was een Nederlandse vrouw die bekend werd door het televisieprogramma Man bijt hond. Veerkamp werd geboren als Petronella Smit en groeide op in de Amsterdamse Jordaan in een gezin van vier kinderen.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Man bijt hond-icoon Nel Veerkamp overleden NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Man bijt hond-icoon Nel Veerkamp overleden. 9 november 2010. Nel Veerkamp Nel Veerkamp. 9 november 2010. Mail de redactie. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
Nel Veerkamp overleden RTL Boulevard.
21 oktober 2010 2117.: Nel Veerkamp, bekend van de reallifesoap De Veerkampjes, is dinsdagochtend op 82-jarige leeftijd in haar woonplaats Amsterdam overleden. Nel was al enige tijd ziek. Nel werd een bekende Nederlander dankzij de reallifesoap rond haar en haar familie, aanvankelijk bij Man bij Hond van de NCRV en later bij SBS6.
Reality-ster Nel Veerkamp overleden RTL Nieuws.
Reality-ster Nel Veerkamp overleden. Nel Veerkamp is vanmorgen overleden. De ras-Amsterdamse werd bekend door de docusoap De Veerkampjes, eerst in het programma Man Bijt Hond en later ook bij de commerciƫle omroep. Nel woonde samen met haar dochter Hanny en schoonzoon Ton op een woonboot.
Nel Veerkamp 82 overleden NOS.
Ga naar de inhoud. NOS op 3. NOS Studio Sport. NOS Studio Sport Eredivisie. NOS Studio Voetbal. Nel Veerkamp 82 overleden. Aangepast 09-11-2010, 1524.: Deel dit artikel.: Over de NOS. Werken bij de NOS. Volg de NOS. Like op Facebook.

Contacteer ons