Meer resultaten voor ton veerkamp de wereld anders


    
ton veerkamp de wereld anders

Ton Veerkamp, Deze wereld anders, over politiek en de bijbel.
Ad den Besten. Ton Veerkamp, Deze wereld anders, 2015. 09 06, 2015 Geen reacties Share. Ton Veerkamp 1933 is een van de leidende denkers op het gebied van de maatschappijkritische theologie. Hij theologiseert in de lijn van G.H. ter Schegget, is verwant met Dick Boer, en beschouwt K.H.
bol.com Deze wereld anders 9789490708887 Ton Veerkamp Boeken.
Met zijn boek Deze wereld anders onderneemt Ton Veerkamp de verdienstelijke poging om, uitgaande van de historische bronnen, het Grote Verhaal van Israël en de oorsprong van het christendom uit te leggen. Een meesterlijk boek door zijn verbinding van gedetailleerde kennis met grote samenhangen.
De wereld anders mystiek.net.
Nav Een Nieuwe Wereld. Internationaal Bijbelsymposium op 27 september 2014 in de Nieuwe Liefde, Da Costakade 102 Amsterdam. Waar het boek: Ton Veerkamp, Die Welt anders. Politische Geschichte der Grossen Erzählung Argument/InkriT, Berlin 2012 in het Nederlands gepresenteerd wordt: De wereld anders.
Home.
Google verzamelt gegevens, ook buiten de websites van Nieuwe Liefde Leerhuis. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor. Ik heb het gelezen. Leerhuis Deze wereld anders. Vier bijeenkomsten rond het boek van Ton Veerkamp dat in september 2014 verscheen: Deze wereld anders.
Deze wereld anders. Politieke geschiedenis van het Grote Verhaal Skandalon.
Friesch Dagblad, uitgebreide recensie door Tjerk de Reus. Met zijn boek Deze wereld anders onderneemt Ton Veerkamp de verdienstelijke poging om, uitgaande van de historische bronnen, het Grote Verhaal van Israël en de oorsprong van het christendom uit te leggen.
Ton Veerkamp.
Wat is, kan en moet theologie, Ton Veerkamp in Maandbrief voor Leerhuis en liturgie, april/mei 2013, p. Die Vision einder anderen Welt, interview met T. Veerkamp in Junge Kirche 2/ 2012. Binnenkort verschijnt zijn laatste boek Die Welt anders. Politische Geschichte der Großen Erzählung, Hamburg: Argument Verlag 2012 in het Nederlands. Publicaties van Motief. Klik op de publicatie voor meer info.
Verslag internationaal bijbelsymposium Nieuw Wij.
Het werk van Veerkamp speelt in haar werk een belangrijke rol. Deze Wereld Anders van Ton Veerkamp is een uitgave van Skandalon, De Nieuwe Liefde in Amsterdam organiseert in maart 2015 een Leerhuis over Deze Wereld anders van 4 avonden.

Contacteer ons