Meer resultaten voor zangeres hanny


    
zangeres hanny

Fans moeten Hanny-D eventjes missen Persinfo.
Hanny-D uit Schepdaal trad afgelopen weekend voor de laatste keer op dit jaar. De zangeres ruilt het podium voor een tijdje met het ziekenhuis waar ze een operatie moet ondergaan. Eigenlijk had dit al eerder moeten gebeurenmaar, ik heb het alsmaar moeten uitstellen wegens de drukke muzikale bezigheden, aldus Hanny-D.
Zangeres Hanny Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Zangeres Hanny op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Zangeres Hanny op Facebook.
Vermist 4-4-2008 TVblik.
Verder aandacht voor achterblijvers, actuele vermissingszaken en langdurige vermissingen waarbij jaren geleden alle sporen doodliepen. Jaap Jongbloed reist naar Frankrijk om samen met zangeres Hanny te zoeken naar het vermiste echtpaar Henk 66 en Ria 67 Jansen en de neefjes Wesley 15 en Rodi 7 van Hanny.
Hanny boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Boekingen van Hanny. Hanny de Rekels gingen in 1989 uit elkaar en Hanny besloot solo verder te gaan. De bekroning voor Hanny kwam in 1992 toen ze de Veronica Award voor de meest populaire zangeres van het jaar 1992, uitgereikt kreeg.
Zangeres Hanny blijft populair BekendeArtiesten.nl.
De hits waar u Hanny van kent zijn o.a: Laat mij alleen, Liefde is lekker, Sex mannen en geld, Ga met me mee en Liefde en worden nog steeds veelvuldig gedraaid op de radio RadioNL draaide Hanny op 3 juli jl. maar liefst 6 keer en in diverse horecagelegenheden. Voor boekingen van zangeres Hanny: BekendeArtiesten.nl / 078-6737733.
Biografie van Hanny JB Productions.
Verder komt in 2008 een nieuwe solo single van Hanny uit, waarop ook een nieuwe versie van Sex, mannen en geld zal staan. De zangeres van het Nederlandse lied gaat het erg druk krijgen, ook de afronding van haar nieuwe solo album en DVD staan voor volgend jaar gepland.
Zangeres Hanny boeken of inhuren? TML Entertainment.
Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Zangeres Hanny. Wil je meer informatie of Zangeres Hanny boeken? Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 747 1516.
Groot verdriet voor zangeres Hanny.
Sterren Groot verdriet voor zangeres Hanny. 18 feb 2017, 2138.: Een emotionele dag voor zangeres Hanny. Ze heeft vandaag afscheid moeten nemen van haar voormalige stiefzoon Denny. De zoon van haar ex-partner en tevens manager Ludo Voeten is vannacht op 40-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.
Hanny: mijn overleden dochter helpt met mijn carrière.
Zangeres Hanny gelooft dat haar carrière tegenwoordig geregisseerd wordt door haar in februari vorig jaar overleden dochter Debora. Mijn" dochter heeft vlak voor haar overlijden gezegd dat ze mij zou gaan helpen met mijn carrière, vertelt zij aan Novum Nieuws.
Vlaamse zangeres Hanny-D hanny-d.be.
De doortocht van de Vlaamse zangeres Hanny-D in Zuid-Spanje gaat niet onopgemerkt voorbij. Op zaterdag 20 september waren wij erbij toen ze op het grote terras van hotel Azabache te Arboleas Almeria een optreden gaf. Lees meer over Veel ambiance tijdens optreden Vlaamse zangeres Hanny-D in Zuid Spanje.
Hanny-D brengt een nieuw album uit Showbizzsite.
Daarbij mag niet over het hoofd gezien worden dat Hanny-D een veelzijdige zangeres is die, behalve haar Vlaams repertoire, ook perfect klinkt in het Frans. Behalve bij haar zaaloptredens was zij al ten overvloede te zien op televisie bij Ment TV Tv één, Atv, Alaska TV en Focus TV.

Contacteer ons