Resultaten voor JC Rags


    
JC Rags

J.C. Rags B.V. Heemstede Oozo.nl.
is gevestigd op Herenweg 59 te Heemstede en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 70321310 en is gelegen in Geleerdenbuurt in de gemeente Heemstede. is 1 persoon werkzaam.
JC Rags Buro Loods.
Coming soon J.C. RAGS KEEP IT SIMPLE, GET IT RIGHT!
J.c. Rags BV Faillissement.
De Wijse Totaal Afbouw. Disclamer: De informatie op deze pagina over Waterrijk Den Bosch BV wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden.
Vind jc rags op Marktplaats.nl.
JC J.C Rags Jas Winterjas Winter Jas Kinderen Heren Jack. Rags winterjas maat is xl echter valt kleiner uit oksel tot oksel maat: ca 62 cm totale lengte: ca 72 cm mouwlengte ca 70 cm nette staat en gewassen voor de verkoop.
Tag: jc rags Quote.
Tag: jc rags. Frank Zweegers is retail zat. 19/12/2012 om 1215.: Nee, de heilige graal is retail niet geworden voor vastgoedgrootheid Frank Zweegers. De Quote 500-habitué kocht een aantal jaren geleden kledingmerken DEPT, JC Rags en Men at Work, maar nu heeft hij deze bedrijven weer afgestoten.
JC Rags maakt doorstart met Men at Work.
Men at Work werkt nog aan een strategie voor JC Rags. De retailketen zoekt een partner om het merk samen mee voort te zetten. In december 2012 werden JC Rags en Dept door de rechtbank in Den Bosch failliet verklaard.
J.C. Rags jas kopen? BESLIST.be Nieuwe collectie 2019.
Jas Barbara Lebek BlauwRoest.: Een jas is onmisbaar voor een perfecte outfit, bijvoorbeeld deze klassieke jas met paspelzakken van Barbara Lebek. Door de licht getailleerde pasvorm wordt uw figuur subtiel geaccentueerd terwijl u nog voldoende bewegingsvrijheid heeft. De jas heeft knopen.
Jc RagsDe Hipste Adresjes Van Gent De Hipste adresjes van Gent.
Tag: jc rags. Geopend sinds 2 juli in het oude postgebouw aan de Korenmarkt. Sissy-Boy pakt uit met een nieuwe Belgische vestiging, wellicht één van de mooiste tot op heden. Een nieuwe aanwinst voor de Korenmarkt die ook recent daar WASBAR mocht verwelkomen.
JC Rags.
Die For It. Het superieure merk JC Rags is oorspronkelijk opgericht in 1994, te Den Bosch. Door een unieke formulering omtrent ontwikkeling van designer kleding heeft JC Rags zich werkelijk tot één van de meest bekende kledingmerken weten te classificeren.
Modemerken JC Rags en DEPT uit Den Bosch failliet Omroep Brabant.
Modemerken JC Rags en DEPT uit Den Bosch failliet. DEN BOSCH Het herenmodemerk JC Rags en het damesmodemerk DEPT uit Den Bosch zijn dinsdag failliet gegaan. DEPT wordt per direct overgenomen door Veldhoven Group. Wat er met het herenmodemerk gebeurt, is niet bekend.

Contacteer ons